Osteopathie

Wat is Osteopathie?

Osteopathie is een manuele geneeswijze waarbij de oorzaak van een klacht wordt aangepakt. Het kan zijn dat deze oorzaak zich op een andere plaats bevindt dan waar de pijn ervaren wordt.

Buikpijn, hoofdpijn, darmklachten of chronische rugpijn is meestal een uiting van een verstoord evenwicht binnen het lichaam, terwijl men zich niet bewust hoeft te zijn van de oorsprong van deze verstoring. Ook bij whiplash klachten, leerstoornissen, klachten na een langdurige bevalling of bij een huilbaby wordt gezocht naar de onderliggende bron van klachten.

Over Richard Douglas

Richard Douglas is de osteopaat die verbonden is aan Daktylus Osteopathie Praktijk. Richard: "Tijdens mijn loopbaan in de topsport is mijn interesse voor osteopathie ontstaan. Ik zag veel klachten bij de sporters die ik slechts gedeeltelijk kon aanpakken. Ik wilde meer voor hen doen. Vanuit deze gedachte ben ik osteopathie gaan studeren. Na het afronden van deze studie heb ik Daktylus Osteopathie Praktijk geopend. Zo kan ik jou echt helpen aan betere bewegelijkheid. Graag tot ziens!"

Website: www.daktylus.nl
Telefoon: 0164 748 010